Jouw verhaal imBeeld.
Promotievideo

Promotievideo

Promotievideo laten maken

Wil je een evenement promoten? Een concert, cultureel event of boek … Dan kun je ons een promotievideo laten maken. Dat vinden we leuk! Maar let op ons motto:

 

VERRAS & ONDERSCHEID

Jouw actie moet haar doel bereiken, dat geldt ook voor de marketing. Dus val op, wees creatief, doe eens wat anders om jouw doelgroep te overtuigen. Als jij dat wil, zetten wij graag een tandje bij voor de gekste ideeën.

... voor niets gaat de zon op ...

We krijgen nog weleens de vraag of we iets voor ‘een vriendenprijsje’ willen doen. Daar geloven we niet zo in wat dit is ons werk en we zijn hier goed in. Een promotievideo laten maken kost ons altijd tijd en geld. Stel van tevoren vast wat je budget is en wees hier duidelijk over. Dan zoeken we voor dat budget een vorm die het best jouw doel bereikt.

Promotiefilm laten maken ...?

Huh? Promotievideo of promotiefilm … tja, dat is eigenlijk hetzelfde. Maar we willen graag dat je bij ons uitkomt dus gebruiken we verschillende termen. Hoewel … het stukje ‘film’ in promotiefilm zegt iets over de videocontent die je laat maken. Het is misschien eerder filmisch. Vinden we fijn hoor. Maar animeren kunnen we ook. Of een promotiefilmpje met interview … Ach als jij zegt wie je wilt bereiken, bedenken wij een verrassende vorm.

Wat kost een promotiefilmpje?

Daar kunnen we transparant in zijn. Bekijk hier ons uurtarief.
We schatten van tevoren in hoeveel uren het kost. En dan krijg je een vaste prijs zonder verrassingen. Altijd.

 

Promotievideo laten maken?