Jouw verhaal imBeeld.
Commercial

Commercial

Commercial laten maken?

Wil je een reclamefilmpje laten maken? Jouw product of dienst kenbaar maken aan je doelgroep. Dat is je doel. Een goed doordacht spotje kan een middel zijn om dit te bereiken. Je hebt al een marketingstrategie en heb je doelgroep duidelijk gedefinieerd. Dan heb je de belangrijkste kaders voor een succesvolle commercial op tv of online.

Hoe is je strategie? Kies je voor een actiematige aanpak?
Of zet je in op content of merkbeleving? Zit je doelgroep online op social media, of kies je voor een spotje op tv?

Sterk concept
Heldere afspraken
Mooie kwaliteit

Wat kost een commercial?

Jouw dienst of product in de belangstelling zetten betekent investeren. Wij zijn een kleine partij met grote slagkracht. We hebben nauwelijks overhead en dat maakt ons flexibel en voordelig. Voor elk project betrekken we de freelancers die het beste passen. Wij kunnen van tevoren inschatten wat een idee gaat kosten, dat is ervaring. We werken altijd met een vaste prijs, afspraak is afspraak, geen extra kosten achteraf. 

Reclamefilmpje laten maken?

Heb je ons gevonden met dit zoekwoord? Dan ben je in goede handen. We zijn een kleine organisatie, dat betekent korte lijntjes, en een goed verzorgd resultaat. Uiteenlopende organisaties uit onze regio Zwolle en ver daarbuiten gingen je voor.

Promotievideo laten maken?