Jouw verhaal imBeeld.
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Offerte voor video aanvragen? Zomaar, zonder dat we input hebben? Sorry, dat doen we niet. Wij bedenken goede videoconcepten die precies aansluiten bij jouw wensen. Om een goed prijsvoorstel te kunnen doen moeten we eerst precies weten wat jij wilt bereiken. Een begroting voor een videoproductie betekent dat we eerst uigebreid met je willen kennismaken en doorpraten. Een conceoptgesprek zien we als een investering van onze kant. Wordt het niks? Jammer dan. Hebben we een klik? Dan krijg je van ons een duidelijk voorstel met ons idee en onze prijs.

Offerte aanvragen?

Wil je een prijsvoorstel voor videocontent aanvragen? Dan willen we graag eerst meer weten. De kosten van een video of film zijn namelijk sterk afhankelijk van vorm, stijl en lengte van het eindproduct. Wij hebben daarom knop met ‘offerte aanvragen’.

… maar als jij weet wat je wilt, gaan we graag in gesprek met een goeie bak koffie erbij.

Wat kost video?

Dan willen we graag kennismaken. Als het klikt en als we erbij tot een idee komen, dan kunnen wij een voorstel doen en vertellen wat je precies van ons kunt verwachten.

 Je krijgt vooraf een vaste prijs die is opgebouwd volgens deze vreselijk ingewikkelde forumle.Offerte aanvragen voor video? Deze geweldig ingewikkelde formule berekent de prijs.

Te hoog? Dan verzinnen we gewoon wat anders.

Te laag? Dan is het nu al een geslaagde samenwerking.

Opbouw prijsvoorstel voor video

De prijs van een videoproductie splitsen we op in drie delen. Zo kun je duidelijk zien hoeveel elk onderdeel kost. Ook geven we in de offerte het aantal draaidagen aan. Vind je ons idee goed, maar is de offerte hoger dan je had verwacht? Dan kiezen we een post uit die je het best achterwege kunt laten, zonder af te doen aan de doelen van de videoproductie.

Pre-productie

Concept, research, script, storyboard, breakdown, shotlist, locatiescout, casting, pizza's bestellen, projectmanagement ... Kortom: alles dat moet gebeuren tussen eerste contact en draaidag.

Productie

Licht? Geluid? Camera? en... ACTIE! Dat noemen we een draaidag. We staan op met ideeën en gaan naar huis met een schijf vol beeldmateriaal en soms een pizza in de maag.

Post-productie

Inladen, monteren, animeren, ondertitelen, kleuren bewerken, muziek uitzoeken, voice-over opnemen, afmixen, renderen, exporteren ... en dan is-ie klaar.

Offerte aanvragen?
Dit zijn onze Algemene Voorwaarden

Goede afspraken maken vinden we heel belangrijk. Zoals elk creatief bureau hebben ook wij te maken met auteursrechten. Zo wordt voorkomen dat anderen zonder dat wij het weten met ons werk aan de haal gaat. Hoe we daarmee omgaan lees je in onze Algemene Voorwaarden.

Offerte voor video aanvragen?

Offerte voor video aanvragen? Eerst een bak koffie!
Offerte voor video aanvragen? Eerst een bak koffie!
Offerte voor video aanvragen? Eerst een bak koffie!