Jouw verhaal imBeeld.
Erwin Vijfhuizen

Erwin Vijfhuizen

Freelance filmmaker

Erwin Vijfhuizen is als freelance filmmaker de drijvende kracht achter imBeeld. Na een technische en onderwijsgerelateerde studie is hij de videoproductie in gerold. Verhalen bedenken en vertellen met beelden. Werken op het snijvlak van creativiteit en techniek. Dat doet hij nu een jaar of tien als producent-regisseur voor uiteenlopende producties.

Buiten het werk is Erwin actief bezig met muziek (zang, piano) maakt hij fotoreportages voor de wijkkrant en probeert af en toe z’n kinderen wat bij te brengen.

erwin_geel

Filmproducties door imBeeld

imBeeld ontwikkelt volledige videoproducties met een wisselend team van freelancers. Na een bewezen samenwerking hebben Jasper van der Breggen, Simon Hulshof en Erwin Vijfhuizen in 2014 imBeeld opgericht. De eerste twee hebben met een carrièreswitch een ander pad gekozen. Erwin heeft het bedrijf als zelfstandig ondernemer voortgezet.

Erwin Vijfhuizen als freelance ...

Met een hoge productiewaarde maak je het onderscheid. Erwin deinst niet terug voor die productionele uitdaging. Niet te gek.
Gewapend met zijn telefoon en een brein oplossend vermogen pakt Erwin de uitdaging met beide handen aan.

Strak, duidelijk en met de spelers zoeken naar de juiste toon, die ene blik. Goede regie haalt het beste uit de acteur naar boven.
Dat klapbord hiernaast is slechts voor de show. Aan de hand van een goed script loodst Erwin crew en cast door een draaidag heen.

Kies voor een verrassend script als basis voor je video.
Een goed scenario houdt de aandacht vast.
Erwin schrijft gedetailleerd zodat een opdrachtgever
precies weet waar-ie aan toe is.