Jouw verhaal imBeeld.
Contact

Contact

Wil je contact om een video te laten maken? Wil je brainstormen? Doordenken over de inzet van video voor jouw communicatie? Geïnspireerd door ons werk? Je kunt contact opnemen met Erwin. In een gesprek en met een goede kop koffie ontstaan vaak de beste ideeën om jouw doelen te bereiken. Bel of mail voor een afspraak.

Contact opnemen

Schrijf

Kom eens langs!
Pascalweg 1
Zwolle

Bel:
06 – 1609 2798

Bij imBeeld houden we van een zoete inval. We houden kantoor en we houden ván ons kantoor aan de Burgemeester Drijbersingel in Zwolle. Een plek waar goede ideeën ontspruiten en goede koffie wordt geschonken. Kom gerust  even binnen en pingel een deuntje mee op onze piano of slurp een bakkie pleur naar binnen. Onze vlag wappert fier langs de oprit dus je kunt ons niet missen.

Videoproductie in Zwolle

Bedrijfsfilm laten maken in Zwolle? Productvideo in Zwolle? Documentairemaker in Zwolle? Advies over online video in Zwolle? Nou, je begrijpt het wel, wij zijn gehuisvest in Zwolle. In de regio Zwolle hebben we een uitgebreid netwerk aan kundige en vaardige freelancers met wie we onze video’s produceren. Natuurlijk zitten onze opdrachtgevers door heel Nederland, maar als langs de A28 de Peperbus in zicht komt, voelt dat toch als thuis. Net als ons uiterst gezellige kantoor.

Zoek jij nu ook een werkplek waar de creatieve geest vanaf spat?  Wij hebben een van onze vintage  bureaus leeg staan dat popelt voor een nieuwe gebruiker. De huurprijs is mals, de gemütlichkeit ongeëvenaard. Jij wil vast niet indutten in je thuiskantoor of je he-le-maal klem betalen aan een huurbaas met een net iets te dikke BMW. Over auto’s gesproken, parkeren is bij ons gratis; je hoort het goed.

Nu al enthousiast, klik dan op de button hieronder voor een sfeerimpressie. Je kunt ook contact opnemen met ons. Bellen, mailen, binnevallen, de deur plat lopen, het mag allemaal.

Kom langs bij ons sfeervolle kantoor aan de rand van de binnenstad van Zwolle. Gratis parkeren en uitzicht op de Peperbus, wat wil je nog meer?